Yhteistyökumppanit 2020

MÄNTSÄLÄ AERO - KEVYEN ILMAILUN LENTOKENTTÄHANKE HANKKEEN TAUSTA Tarve kehittää kevyen ilmailun toimintaa ja rakentaa nykyaikainen tulevaisuuden lentotoiminnan keskus Uudellemaalle.

Huomioitavaa: - Muutokset Malmin ilmailutoiminnassa - Hyvinkään ja Nummelan lentopaikkojen rajoitukset - Hernesaaren kopteritoiminnan lopetus

TAVOITTEET

- Palvella ilmailua ja ilmailuharrastajia - Tukea kotimaista yrittäjyyttä

- Toimia kiihdytyskilpailujen kisapaikkana - Toimia monipuolisena tapahtumakeskuksena Mäntsälän ja koko Uudenmaan alueella

- Saada Mäntsälän alueelle lisää työpaikkoja - Tuottaa laadukkaita tapahtumia

https://www.mantsala-aero.fi/

Mäntsälä on kunta Uudellamaalla. Mäntsälässä asuu noin 21 000 ihmistä ja sen pinta-ala on noin 600 km². Väestötiheys on 36 asukasta/km². Mäntsälä tunnetaan kartanoistaan ja Mäntsälän kapinasta

https://www.mantsala.fi/

Balanus Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys. Tuotantolinjamme Mäntsälässä takaa tehokkaan ja laadukkaan toimituksen tuotteillemme.

Järjestelmämme Command Base ™ mahdollistaa tuotteiden valmistusketjun reaaliaikaisen seurannan työnsuunnittelusta asennukseen.

Tarkalla työnsuunnittelulla sekä oikea-aikaisella logistiikalla tehostamme toimintaamme, minimoimme hävikin ja pidämme järjestyksen yllä.

https://www.balanus.fi/

Erikoisvalu Oy on pieni erikoisvalimo. Valmistamme hiekka- ja kuorimuottitekniikalla erittäin vaativia metallivaluja alumiini-, kupari- ja sinkkiseoksista. Valamme myös metallikomposiitteja.

Olemme keskittäneet ydinosaamisemme vaativiin valuteknisiin ratkaisuihin, tavoitteenamme toteuttaa valutuotteelta vaadittavat ominaisuudet. Toimiva yhteistyöverkostomme kattaa kaikki tuotantovaiheet valumallin suunnittelusta aina työstöön, lämpö- ja pintakäsittelyyn.

Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi mahdollisimman varhainen yhteistyö asiakkaan ja valimon välillä on ensiarvoisen tärkeää. Läheinen suunnitteluyhteistyö asiakkaidemme kanssa on synnyttänyt monia valu- tuotteisiin liittyviä innovaatioita.

Olemme tunnettuja myös siitä, että pidämme sen minkä lupaamme.

https://www.erikoisvalu.fi/

Tehokkuutta ja mielenrauhaa

TNM-Consulting on vuonna 2002 perustettu täyden palvelun tilitoimisto. Tarjoamme palveluitamme yrityksen perustamisesta aina yrityskauppoihin saakka. Konsultoimme asiakkaitamme tehokkaasti yhteisenä päämääränä asiakasyrityksen hyvinvointi.

TNM-Consulting Ky työllistää tällä hetkellä 7 kirjanpitäjää ja konsulttia. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti pitääksemme ammattitaitoisen osaamisemme korkealla. Tarjoamme kullekin asiakkaalle henkilökohtaisen kirjanpitäjän, jonka kanssa asiointi toimii joustavasti. Tämä vastuullinen kirjanpitäjä hoitaa kaikki sovitut yrityksen palvelut.

Käytössämme on monipuoliset taloushallinnon ohjelmistot, kuten Visma Fivaldi, Visma Netvisor ja Heeros. Hoidamme taloushallintopalvelut joko perinteisesti tai täysin sähköisesti, asiakkaan tarpeiden mukaan.

https://www.tnm.fi/

Laaja-alainen rakennusalan ammattilainen

Jerodos Oy on 25 vuotta toiminut rakennusalan yritys, joka on erikoistunut betoni- ja raudoitustöihin. Teemme monipuolisesti paikallavalu- ja raudoitustöitä eri työmailla tarkasti asiakkaamme toiveiden mukaan. Parhaillaan työskentelemme kaikilla Suomen suurimmilla rakennustyömailla.

Yrityksemme on perustettu Helsingissä vuonna 1994. Pääkonttorimme sijaitsee Orimattilassa, minkä lisäksi meillä on sivukonttori Helsingissä. Olemme mukana rakennustyömailla Helsingissä, Orimattilassa, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Teemme monipuolisesti rakennus- ja korjausrakennustöitä sekä välitämme vuokratyöntekijöitä rakennustyömaille.

http://www.jerodos.fi/

Rakennusliike Sierak Oy on vuonna 1993 perustettu yritys, jonka erikoisosaamisalueina ovat paikallavalutekniikat ja betonirunkorakenteet. Lisäksi suoritamme myös muita rakentamiseen liittyviä töitä kuten saneeraus- ja puurakennetöitä.

Olemme tulleet alallamme tunnetuiksi luotettavana ja laadukkaana urakoitsijana. Toimintamme perustana ovat toimitusvarmuus, joustavuus ja asiantuntemus. Tilaajamme ovat rakennusliikkeitä, projektinjohtourakoitsijoita ja rakennuttajia. Palveluksessamme on noin 70 alansa parhaimpiin kuuluvaa ammattilaista.

https://www.sierak.fi/

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa yli 300 toimipistettä kymmenessä maassa. Olemme Euroopan toiseksi suurin ja maailmassa kymmenenneksi suurin konevuokrausyritys

https://www.ramirent.fi/