Mahdolliset Covid-19 rajoitukset

Järjestelykoneisto käy neuvotteluja pandemia henkilöiden kanssa koko ajan sen eteen että kilpailu päästäisi ajamaan yleisön kanssa. 

Asiasta tiedotetaan heti kun saadaan tietoa suuntaan tai toiseen. 

Kilpailukeskus, Riihenmäen koulu

Kilpailukeskuksena toimii Riihenmäen koulu, Einontie 3 Mäntsälä.

Koulun pihasta starttaavat kilpailijat klo 10.01 alkaen. Tänä vuonna on kilpailukeskusalueelle keskitetty kaikki rallin toiminnot, paitsi tietysti ajettavat erikoiskokeet.

Yhdellä silmäyksellä näkee niin kilpailun lähdön, erikoiskokeiden välissä kahteen kertaan suoritettavan huollon, kuin kilpailun maalin.

Juuri ennen kilpailijaparin lähtöä suoritetaan kilpailukeskus alueella auton ns. turvatarkastus. Kilpailukeskuksessa on siis nähtävää ja koettavaa aamusta iltaa asti. Illan tullen menestyneet kuljettajat palkitaan.

Moottorikerhon pitämä "ralliravintola" pitää nälän ja janon poissa tarjoamalla ostettavaksi syötävää ja juotavaa pikkupurtavasta aina maittavaan ruokaan asti. Pihalta löytyy tottakai myös teltta, jossa myynnissä kisamakkaraa!

 

Ota seurantaan kilpailun facebook sivut

 

www.facebook.com/mantsalaralli

 

Rallipaketit

Rallipaketin hinta ja myyntiaika päivitetään ajantasalle heti kun saadaan varmistus että voidaanko kilpailu järjestää yleisön kanssa.

 

Rallipakettien myyntipaikat:

Shell Mäntsälä P, Pohjoinen Pikatie 1, 04600 Mäntsälä

Neste Mäntsälä, Lahdentie 27, 04600 Mäntsälä

Juustoportti Mäntsälä, Pohjoinen Pikatie 8, 04600 Mäntsälä

Seo Monninkylä, Meijeritie 2, 07230 Monninkylä

Neste Tuuliruusu, Lahden moottoritie 1150, 04600 Mäntsälä

Myynti alkaa xx.xx  Liikkeiden aukioloaikojen puitteissa. Rallipaketin hinta on xx euroa. Rallipaketilla kahden henkilön vapaa pääsy kaikille erikoiskokeille.