Yhteistyössä      

IMG-20230504-WA0008
Ajan näkö
Mybe

Jaa tämä sivu

RALLYBARON Oy

Rallybaron on rallikaluston ja erikoisvaraosien myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Kaupastamme löydät varaosat joka lähtöön. Tutustu valikoimaamme ja mikäli et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä. Näytillä on vain pieni osa tarjonnastamme. Verkostojen kautta voimme hankkia tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja kätevästi.


kauppa.rallybaron.fi 
Mäntsälä on kunta Uudellamaalla. Mäntsälässä asuu noin 21 000 ihmistä ja sen pinta-ala on noin 600 km². Väestötiheys on 36 asukasta/km². Mäntsälä tunnetaan kartanoistaan ja Mäntsälän kapinasta

https://www.mantsala.fi/

Erikoisvalu Oy on pieni erikoisvalimo. Valmistamme hiekka- ja kuorimuottitekniikalla erittäin vaativia metallivaluja alumiini-, kupari- ja sinkkiseoksista. Valamme myös metallikomposiitteja.

Olemme keskittäneet ydinosaamisemme vaativiin valuteknisiin ratkaisuihin, tavoitteenamme toteuttaa valutuotteelta vaadittavat ominaisuudet. Toimiva yhteistyöverkostomme kattaa kaikki tuotantovaiheet valumallin suunnittelusta aina työstöön, lämpö- ja pintakäsittelyyn.

Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi mahdollisimman varhainen yhteistyö asiakkaan ja valimon välillä on ensiarvoisen tärkeää. Läheinen suunnitteluyhteistyö asiakkaidemme kanssa on synnyttänyt monia valu- tuotteisiin liittyviä innovaatioita.

Olemme tunnettuja myös siitä, että pidämme sen minkä lupaamme.

https://www.erikoisvalu.fi/

Laaja-alainen rakennusalan ammattilainen

Jerodos Oy on 25 vuotta toiminut rakennusalan yritys, joka on erikoistunut betoni- ja raudoitustöihin. Teemme monipuolisesti paikallavalu- ja raudoitustöitä eri työmailla tarkasti asiakkaamme toiveiden mukaan. Parhaillaan työskentelemme kaikilla Suomen suurimmilla rakennustyömailla.

Yrityksemme on perustettu Helsingissä vuonna 1994. Pääkonttorimme sijaitsee Orimattilassa, minkä lisäksi meillä on sivukonttori Helsingissä. Olemme mukana rakennustyömailla Helsingissä, Orimattilassa, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Teemme monipuolisesti rakennus- ja korjausrakennustöitä sekä välitämme vuokratyöntekijöitä rakennustyömaille.

http://www.jerodos.fi/

Raudoituksen ykkönen


NJ Rebar on Suomen johtavia raudoituksen asiantuntijayrityksiä. Työskentelemme rakentamisen ytimessä, jossa luodaan perusta kestävälle tulevaisuudelle. Meille raudoitus on sydämen asia – tehtävämme on jatkuvasti vastata asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin ja tehokkaammin.https://www.njrebar.com/

Nostopalvelu J. Helaakoski Oyon tarjonnut nostopalveluita pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1989. Toiminta käynnistyi yhdellä Lokomo-autonosturilla ja on siitä vuosikymmenten aikana kehittynyt niin, että tänä päivänä sinivalkoinen kalustomme käsittää jo yhteensä yli 50 nosturia – ajoneuvonostureita ja ristikkopuominostureita eri kokoluokissa. Nostureiden lisäksi rivistöstä löytyy lähes saman verran pienkalustoa, kurottajia, henkilönostimia sekä kuljetuskalustoa. Olemme nykyään alueen johtava nosturialan yritys.


https://j-helaakoski.fi/

USKALLA OLLA ENEMMÄN


Ajan Näkö on luotto-optikkosi ja maailmassa ainoa laatuaan. Olemme yksityinen, Järvenpään keskustassa kävelykatu Jannen tuntumassa sijaitseva optikkoliike.

Jo vuodesta 1984 olemme tuoneet silmäniloa asiakkaillemme tarjoamalla ainutlaatuisen valikoiman ja parhaan palvelun.

Meiltä löydät silmälasit, laseihin ja silmien hyvinvointiin liittyvät tuotteet sekä kaikki optikon ja silmälääkärin palvelut.

Vahvuuksiamme ovat asiakasta kuunteleva yksilöllinen palvelu sekä maailman messuilta omin käsin mallistoon poimitut kaupungin mielenkiintoisimmat silmälasikehykset.

Olemme tyytyväisiä, kun asiakas on tyytyväinen!


Erikoisosaamisena meiltä löytyy rallin MM-sarjassakin tutuksi tulleet keltaisella linssillä varustetut ajolasit!

Lisätietoja Vesalta osoitteesta

https://eyecoaching.fi/


https://www.ajannako.fi/


Järvenpään Auto-Arita Oy on Keski-Uudellamaalla toimiva Toyota jälleenmyyjä. 
https://www.autoarita.fi/

Ramirent Oy on yksi Pohjoismaiden ja Itä-Euroopan johtavista konevuokrausyhtiöistä. Yhtiö vuokraa rakentajille ja teollisuuteen erilaisia koneita ja laitteita ja se kuuluu maailmanlaajuisesti toimivaan ranskalaiseen konevuokrauskonserni Loxamiin, joka on maailman kolmanneksi suurin konevuokraaja.


www.ramirent.fi

SELG Rent on nopeasti kasvava, konevuokrausta harjoittava yritys. Palvelemme Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueilla sekä pidemmissä vuokrauksissa läpi Suomen. Palvelumme on nopeaa, joustavaa ja selgeää aina tilauksesta toimitukseen asti. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme entistäkin asiakasystävällisemmäksi ja tehokkaammaksi.

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti, oli työmaasi sitten pihapuutarha, iso uudisrakennus tai mitä tahansa niiden väliltä. Me autamme!

https://selg.fi/

BETONIA KOKEMUKSELLA

Myllylän Betonilla on oltu betonirakentamisen asialla jo vuodesta 1951

Toimitamme valmisbetonia useisiin ympäristökuntiin Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueilla, muita betonituotteita toimitamme koko Suomeen, etelästä pohjoiseen.

Alan pienehkönä yksityisenä, mutta Itä-Uudenmaan alueella vahvana toimijana tarjoamme vuosikymmenien kokemuksella parasta palvelua asiakasta aidosti kuunnellen.

Henkilöstömme on vakiintunutta ja joukkomme koostuu kokeneista ammattilaisista.

https://mybe.fi/